DIT ZIJN WIJ

RM Plants is een jong en dynamisch bedrijf dat eind 2010 opgericht is. De medewerkers hebben reeds jarenlange ervaring met de teelt, inkoop en verkoop van geïmporteerde planten. Per 1 december 2014 heeft het bedrijf haar intrek genomen in de nieuw gebouwde kwekerij welke helemaal ingericht voor de RM Plants werkwijze. De kwekerij is voorzien van 4 aparte klimaatzone's die qua licht, termperatuur en luchtvochtigheid afzonderlijk te sturen zijn, dus zo optimaal mogelijk per produktgroep.

Flexibiliteit en klant is koning staat hoog in het vaandel bij ons. Wij kunnen alleen succesvol zijn als we ervoor zorgen dat onze klanten verkoopsucces hebben met onze planten.

Voor het vervoer van de producten vanaf de kwekerij in Amstelveen naar de klant wordt zoveel mogelijk vervoerd met onze eigen vrachtwagens. Op deze manier zijn we er zeker van dat onze produkten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk afgeleverd worden. Klik op de bestel & levertijden link voor meer informatie hierover.

RM Plants heeft 3 duidelijk gekozen klantsegmenten. Voor elk segment is een eigen werkwijze van toepassing.

  • Daghandel
  • Termijn orders
  • Contract orders

Wilt u meer informatie over ons, bel of mail ons of bekijk onze bedrijfsfilm. Ook kunt u digitaal rond lopen via Google Streetview hieronder.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om bij ons op het bedrijf te komen kijken. Graag van te voren even een afspraak maken.